Punt divers

L'heliport de Bàscara es començarà a construir a principis del 2010

L'empresa Center Vol començarà a construir a principis de l'any vinent, en uns terrenys no urbanitzables de 10.000 m2, l'heliport de Bàscara (Alt Empordà). El projecte ja compta amb el vistiplau de l'Ajuntament de Bàscara, està previst en el pla de ports i aeroports de la Generalitat i només està pendent de l'aprovació de la Comissió d'Urbanisme de Girona. L'alcalde de Bàscara, Lluís Lloret, considera que la seva ubicació és idònia per poder fer vols d'emergència i perquè 'no molestarà a ningú'.

Segons ha confirmat l'alcalde de Bàscara, el projecte de construir l'heliport tira endavant i les previsions de l'empresa, Center Vol, és que a principis de l'any vinent es puguin començar les obres, tot i que encara està en procés de tramitació a la Comissió d'Urbanisme. El projecte ja va sortir a exposició pública i compta amb l'aprovació del consistori. Les instal·lacions s'ubicarien en uns terrenys no urbanitzables de 10.000 m2 al costat de la sortida cinc de l'autopista, a la carretera de l'Escala. En un principi es preveu destinar 5.000 m2 per l'hangar on hi hauria l'escola de pilots, els magatzems i altres equipaments i la resta, per les pistes. L'alcalde de Bàscara, Lluís Lloret, considera que l'emplaçament escollit és l'idoni per fer els vols d'emergència i també perquè no provocarà molèsties.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.