Punt divers

Miquel Pueyo agraeix la cooperació d'administracions i veïns en una visita a les zones afectades per la neu

El delegat del Govern a Lleida ha agraït la coordinació de totes les administracions i la feina que fan els alcaldes, regidors i veïns, per tornar a la normalitat després de la nevada. Pueyo ha visitat avui les zones de les Garrigues més afectades per la neu com ara la Pobla de Cérvoles, l'Espluga Calba, Tarrés i Fulleda on s'ha entrevistat amb els alcaldes. La visita l'ha fet acompanyat del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Josep Lluís Balcells. El delegat del Govern s'ha mantingut aquests dies en contacte amb el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert i el subdelegat del Govern espanyol, José Ángel Flores.

Pueyo ha destacat el fet que no hi ha hagut accidents greus, i ha demanat prudència als ciutadans si han de conduir. També s'ha compromès a gestionar amb els departaments implicats del Govern, els ajuts i les actuacions necessàries per arreglar les infraestructures que hagin quedat malmeses. El delegat del Govern a Lleida, s'ha reunit amb els alcaldes de diverses poblacions de la zona com ara l'alcalde de la Pobla de Cérvoles, Gerard Solé Moragues, l'alcalde de l'Espluga Calba, Josep Cunillera Boldú o l'alcaldessa de Fulleda, Maria Neus Gabarró i els ha agraït la feina que fan els alcaldes, regidors i veïns per resoldre els problemes que ha provocat la neu, el més aviat possible.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.