Punt divers

El Consorci del Moianès posa en marxa un pla d'acollida per facilitar la integració dels immigrants que són un 11% de la població

CATALUNYA CENTRAL

El Consorci del Moianès ha posat en marxa un projecte d'apropament a la població nouvinguda. Es tracta del Pla de convivència i acollida del Moianès, que inclou diferents activitats com cursos de català, conferències, sessions informatives en matèria d'estrangeria i l'edició de fulletons d'acollida. El projecte es duu a terme a través de la Comissió de Serveis a les Persones, que està formada per professionals com educadores socials, treballadores socials i tècnics de l'àrea de Benestar i Diversitat i Ciutadania del Consorci. L'objectiu és aconseguir una major integració dels nouvinguts i afavorir l'apropament del col·lectiu amb la resta de la població, expliquen des del consorci. Segons dades de l'any 2006, dels 12.200 habitants dels municipis del Moianès un 11% són estrangers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.