Successos

Primeres multes per patins de motor a Calella

Sancionen estrangers amb vehicles llogats fora dels espais reservats

Primeres denúncies a usuaris de patins de motor que no han fet cas dels senyals que prohibien la circulació pels carrers de Calella, en especial per les zones de vianants.

El regidor de Mobilitat, Albert Torrent (CDC), explica que fins ara la policia local ha fet dotze avisos i ha acabat imposant nou multes, “totes a grups d'estrangers que havien llogat el vehicle”. En aquest sentit, Torrent recorda que al mes de juny es va fer públic un decret d'alcaldia per regular la circulació d'aquests patins i altres aparells impulsats amb motor que poden provocar accidents amb els vianants si van a una velocitat excessiva. Els vehicles, de fet, tenen limitat el seu pas a la franja litoral, al camí de la platja i als carrils bici del camí del cementiri de la platja de Garbí.

Torrent explica que així es va notificar als establiments que lloguen aquests patins perquè ho fessin saber als seus clients i els van fer arribar uns plànols on hi ha marcades les zones aptes per a la circulació. Les multes pel fet de no atendre la normativa van dels 100 euros, per una falta considerada lleu, als 3.000 euros per una de greu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia