Successos

Deu detinguts en 5 escorcolls en pisos de Girona i Salt

Els Mossos d'Esquadra van fer ahir, de manera simultània, cinc entrades i escorcolls en domicilis de Girona i Salt, on van detenir un total de deu persones per delictes contra el patrimoni, i també per delictes contra la salut pública per tràfic de drogues. El cas, que està sota secret de sumari, està sent portat pels agents de l'àrea d'investigació criminal (AIC). Amb les corresponents autoritzacions judicials, tres dels habitatges que els policies van inspeccionar són a Girona i els altres dos, a Salt. El dispositiu va començar pels volts de les sis del matí. A aquella hora van entrar, entre d'altres, en un pis situat a la zona de Bonastruc de Porta de Girona, on es van desplaçar amb tres furgonetes.

A banda d'això, dijous passat els Mossos van detenir set homes –veïns de Lloret de Mar, l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona–, els quals van ser arrestats just quan pretenien entrar a robar en pisos de Molins de Rei. Un d'ells portava una motxilla plena d'eines, a més de roba per poder canviar-se en cas de ser vistos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia