Successos

Tres anys de presó per a una veïna de Santpedor

El jutge Josep Tomàs Salàs, del jutjat penal número 22 de Barcelona, ha condemnat Mariana Chelaru, veïna de Santpedor, a un total de 3 anys de presó pels delictes d'homicidi per imprudència greu (1 any i 9 mesos) i falsedat documental (1 any, 1 mes i 15 dies). Aquesta pena de presó és la meitat del que demanaven les acusacions, ja que Chelaru finalment ha quedat absolta d'un delicte contra la seguretat viària per conducció etílica, per falta de proves concloents. El jutge també li ha imposat una pena de privació del dret a conduir per 3 anys i 6 mesos pel delicte d'homicidi per imprudència greu, així com una multa de 12 mesos amb una quota diària de 6 euros per conducció de vehicles sense haver tingut mai el permís i una multa de 6 mesos amb una quota diària idèntica per un delicte de falsedat documental. A més a més, Chelaru ha estat condemnada a indemnitzar la família de la víctima mortal de l'accident que va provocar el 24 de juny del 2012 a la C-15, amb 97.062,04 euros, quantitat lleugerament inferior a la que demanaven les acusacions.

Chelaru va ser jutjada el juliol passat per l'accident de trànsit que va ocasionar al terme municipal de Cabrera d'Anoia, en direcció a Vilanova del Camí, quan va perdre el control del seu vehicle i va xocar frontalment contra un vehicle, ocupat per una dona que va morir a l'acte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia