Successos

successos

Roben un cotxe a Girona i el cremen després de fer 2 km

Els Mossos estan investigant qui són els autors i quins són els motius de la seva estranya actuació

Els Mossos estan investigant les estranyes circumstàncies del robatori d'un cotxe a Girona i el seu incendi intencionat a només un parell de quilòmetres de distància del lloc d'on se l'havien endut.

A quarts de set del matí d'ahir els veïns de l'anomenada plaça de la Font del Gat es van alarmar per una sèrie d'explosions i una flamarada que venia d'un cotxe aparcat al túnel interior entre els carrers Mare de Déu de Loreto i Enric Claudi Girbal. Un Mitsubishi ASX aparcat davant de l'entrada del supermercat Maxi Dia, en una zona on mai s'estaciona cap vehicle, va quedar totalment cremat. Els bombers es van traslladar al lloc de l'incendi i no els va costar apagar les flames, però el vehicle va quedar totalment destrossat. Els Mossos i la policia local també es van traslladar fins al punt de l'incendi, i els Mossos s'han fet càrrec de la investigació. Aviat van comprovar que el vehicle havia desaparegut, se suposa que poca estona abans, a la zona de l'encreuament entre els carrers Albi i Riera de Mus, a la zona de Montilivi. La hipòtesi és que el van robar, van recórrer els 2 quilòmetres aproximadament que hi ha entre el punt del robatori i el lloc on estava aparcat i el van incendiar intencionadament. Falta resoldre el perquè d'aquesta estranya actuació. Ahir no es tenia constància que el vehicle hagués estat utilitzat per cometre cap robatori que hagués motivat que els assaltants el cremessin per esborrar pistes, com se sol fer en aquests casos. Es revisen càmeres i es busquen testimonis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia