Successos

Successos

Tercer dia de recerca sense èxit dels dos desapareguts

Les investigacions fan descartar totes les hipòtesis menys la de l'accident

La recerca que van fer ahir els Mossos, Salvament Marítim i la Guàrdia Civil a la zona de la costa on van desaparèixer Sebastian i Claudine Schrader va acabar sense èxit i es tem que avui no es pugui reprendre el rastreig per culpa del mal temps. Les investigacions policials realitzades fins ara amb interrogatoris al cercle més proper del matrimoni i les inspeccions al seu habitatge de Barcelona i del cotxe de lloguer que van deixar aparcat a S'Agaró fan encarrilar la investigació cap a la hipòtesi de l'accident. No s'ha trobat cap indici que pugui fer pensar que la desaparició pugui atribuir-se a cap causa criminal ni a cap desaparició voluntària.

Sebastian Claudine, treballador de l'institut forestal europeu, i la seva dona feien una ruta per la Costa Brava i la seva pista es va perdre dijous de la setmana passada quan no van anar a dormir a l'hotel que havien reservat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia