Successos

Successos

Mor atropellat un home que havia entrat a peu a l'AP-7

La víctima, un noi jove que anava indocumentat, va ser envestit per un vehicle tot terreny que circulava en direcció nord prop de la sortida de l'autopista Girona oest, a Sant Gregori

Un vehicle tot terreny que circulava per l'autopista AP-7 va atropellar mortalment ahir al matí un vianant que, no se sap per què, havia entrat a peu dins de l'autopista. La víctima és un home jove, que vestia roba esportiva i que no duia cap documentació per poder-lo identificar. El sinistre va passar al voltant d'un quart de set del matí, al quilòmetre 60,8 de l'AP-7, dins del terme municipal de Sant Gregori, quan el conductor circulava en sentit nord i, a prop de la sortida Girona oest, no va poder fer res per evitar envestir l'home, que era al mig de la calçada. El conductor del tot terreny va tenir una crisi d'ansietat de resultes de la situació i va haver de ser atès pels sanitaris del SEM, que van enviar dues ambulàncies al lloc de l'accident i que no van poder fer res per la vida del vianant, que va morir a l'acte.

Els Mossos van desplaçar cinc unitats al lloc per fer l'atestat de l'atropellament i investigar les circumstàncies que el van propiciar i intentar descobrir qui és i d'on va sortir l'home que era dins l'autopista. No duia cap document que l'identifiqués i una de les hipòtesis que s'estan estudiant és si es tracta d'algun dels joves que es refugien en barraques a la zona de les deveses de la llera del Ter, que transcorre prop del tram de l'autopista on hi va haver l'atropellament.

El cadàver s'ha traslladat a l'institut de medicina legal, on se li farà l'autòpsia i els forenses buscaran elements del seu cos, com ara cicatrius o tatuatges, que puguin ajudar a identificar-lo en el cas que passin les hores i ningú el reclami.

Amb aquest cas, ja són quaranta com a mínim les persones que han mort a conseqüència d'accidents de trànsit a les carreteres gironines des que va començar l'any. Sis de les víctimes eren vianants, entre ells la nena de quatre anys que va ser envestida per un cotxe el 16 de maig a Bonmatí.

El misteri de Mont-ras

La investigació d'un altre atropellament estrany, el de l'home aixafat al mig de la C-31 a Mont-ras el 28 de setembre del 2014, s'ha tancat sense que s'hagi pogut aclarir les circumstàncies ni quin o quins vehicles el van envestir. Tot i la llarga investigació dels Mossos, el jutjat i la família de l'atropellat, no s'ha pogut aclarir què li va passar a la víctima, Gerard Cenizo Turró, de 33 anys, que, pels senyals que tenia al cos, semblava que havia estat atropellat per dos vehicles diferents: un que li hauria passat per sobre del cap i l'altre, per sobre de les cames. Pel tipus de ferides, s'apunta la possibilitat que la víctima ja estigués estesa a terra quan la van atropellar i que hauria estat un tercer vehicle que el va fregar primer i el va fer caure. El cos, al carril del mig en sentit Palamós, el va descobrir un conductor a quarts de set del matí. Els Mossos van seguir la pista de molts cotxes que havien circulat per la C-31 aquell dia, entre ells un que tenia algun bony que es podia correspondre amb un atropellament, però no en van aconseguir vincular cap amb l'atropellament de Cenizo.

LA XIFRA

40
persones
, sis vianants atropellats, han mort d'accident de trànsit aquest any a les comarques gironines


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia