Successos

Accident amb un ferit greu i cues a la C-55

La copilot d'una motocicleta va resultar ferida greu ahir a la tarda en un accident a la C-55. El conductor de la motocicleta, un home, va resultar menys greu i va ser traslladat a l'hospital de Manresa.

El sinistre va tenir lloc a dos quarts de sis de la tarda, quan la motocicleta hauria sortit de la via, segons fonts del Servei Català de Trànsit. La ocupant del darrere va haver de ser traslladada en helicòpter a l'hospital del Parc Taulí de Sabadell.

L'accident va causar fins a 11 quilòmetres de retencions en sentit sud, ja que el trànsit va quedar totalment tallat durant mitja hora, fins a les sis de la tarda, quan els Mossos d'Esquadra van obrir pas alternatiu. Cap a les vuit del vespre, encara quedaven 3 quilòmetres de retencions en sentit sud i en sentit nord ja es podia circular amb normalitat. Fins al lloc de l'accident, s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies del SEM i un helicòpter.

La plataforma No Més Morts a la C-55, que reclama el desdoblament de la via, va criticar que no s'haguessin aixecat les barreres de l'autopista C-16. A Facebook, la plataforma va assegurar: “No hi ha vergonya! Ens estan tractant com animals atrapats a la ratera.” En aquest cas, els Mossos no haurien demanat l'activació del protocol que permetria aixecar-les, segons fonts de Trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia