Successos

successos

accident

Moren quatre persones en un accident a un parc d'atraccions d'Austràlia

Un mínim de quatre persones han mort com a conseqüència d'un accident registrat aquest dimarts al parc d'atraccions Dreamworld, situat a Goald Coast, a l'est d'Austràlia, segons ha informat la policia de l'estat de Queensland.

En un comunicat, la Policia ha explicat que està “investigant” l'accident que ha succeït al parc temàtic, després que l'avisessin entorn de les 14.20 hores (hora local) que s'havia registrat un incident a la zona de Coomera que havia deixat diverses persones ferides per una cinta transportadora. “S'ha confirmat que quatre adults han mort”, ha assenyalat.

La Policia ha assenyalat que els serveis d'emergència estan al lloc de l'accident i que no pot aportar més dades sobre els fets de moment. L'empresa del parc temàtic, Dreamsworld, ha confirmat l'accident i que hi ha un mínim de tres persones mortes, i alhora ha anunciat que donarà més detalls pel que fa tingui informació disponible sobre els fets.

Segons la premsa australiana, l'accident ha tingut lloc en l'atracció 'The Thunder River Rapids', en què poden passar famílies amb nens des de dos anys. És una atracció basada en uns vagons de sis persones que circulen per uns ràpids d'un riu, fins arribar a velocitats que poden arribar als 45 quilòmetres per hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia