Successos

Traginaven 22,2 kg d'haixix al dipòsit de gasoil del cotxe

La policia va arrestar els dos ocupants del vehicle a la Jonquera i el jutge els ha fet empresonar

Dins del dipòsit del combustible d'un Volkswagen Touran amagaven 22,2 kg d'haixix dos homes que van ser arrestats el 4 d'octubre passat quan intentaven passar la frontera a la Jonquera. Els dos homes, un xinès i un espanyol, van ser empresonats.

La Policía Nacional va aturar el vehicle, ocupat per dos homes, en un dels controls contra la delinqüència itinerant que fan de forma aleatòria a les carreteres pròximes a la frontera. Aquell dia tenien un control muntat a l'N-II, on van aturar el vehicle i el van inspeccionar.

En l'escorcoll del vehicle, els agents van localitzar a la porta del conductor una peça que sol estar dins el dipòsit de combustible per indicar el nivell de carburant. Això els va fer sospitar que els ocupants del cotxe podien fer servir un dels mètodes usuals dels grups organitzats de narcotràfic per transportar substàncies estupefaents: amagar la droga al dipòsit. Ho van comprovar i, dins del dipòsit, hi van trobar submergits en gasoil 22,2 quilos d'haixix. Els agents van trobar fins a 40 paquets d'haixix envoltats hermèticament amb plàstic. Als dos ocupants del vehicle també els van intervenir més de 900 euros en efectiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia