Successos

Detingut perquè superava 11 cops la taxa d'alcohol

El camioner va quedar en llibertat amb càrrecs i el vehicle, immobilitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat, a Mont-roig del Camp, un home de 35 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili desconegut, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària i conducció sota els efectes de l'alcohol.

Els fets van passar la nit de dimarts a dimecres a l'autovia A-7, entre els quilòmetres 1.153 i 1.143. Diversos usuaris van trucar per avisar que un camió circulava molt lentament i fent ziga-zagues.

Ràpidament, una patrulla de trànsit es va situar al quilòmetre 1.143 i va veure que un camió circulava en sentit sud a una velocitat de 25 km/h i creuava constantment els dos carrils de circulació.

Els agents van poder guiar el camió fins a la sortida de l'autovia A-7 al quilòmetre 1.138, a l'altura de Mont-roig del Camp. Posteriorment, van fer sortir el conductor, que mostrava símptomes clars d'anar begut. La prova d'alcoholèmia va donar 1,66 mg/l, una xifra que multiplica per 11 la taxa màxima d'alcohol a la sang per a conductors professionals.

Els policies van detenir l'home, que va passar a disposició del jutjat d'instrucció número 4 de Reus, que el va deixar en llibertat amb càrrecs, i van immobilitzar el vehicle del detingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia