Successos

successos

Un toro de 600 quilos fuig i es passeja per Cerdanyola

L'animal es va escapar d'un escorxador del Camí del Cros i va arribar a aquest barri de Mataró

Els Mossos el van abatre a trets en un solar a prop de la C-60

Tot va quedar en una anècdota i un bon ensurt per als veïns de Cerdanyola que ahir al matí van veure com un toro de grans dimensions, d'uns 600 quilos de pes, pujava corrents la ronda President Terradellas. L'animal s'havia escapat d'un dels escorxadors del Camí del Cros i hauria travessat la riera d'Argentona per arribar fins a l'aparcament del veïnat. L'animal, que no va passar desapercebut a vianants i conductors, va enfilar carrer amunt fent servir en algun tram la vorera per anar més ràpid en un moment que no hi havia gaires vianants.

Els agents de la policia local i dels Mossos d'Esquadra el van perseguir amb els vehicles i fent anar les sirenes per mirar de controlar-lo fins a la zona del Sorrall. La persecució va acabar quan el toro es va dirigir cap a la carretera d'Argentona, i va ser allà on els agents van aprofitar que travessava un descampat del marge de la carretera per encerclar-lo i abatre'l a trets. Segons van explicar fonts dels Mossos d'Esquadra, des d'un primer moment es va avisar un veterinari perquè intervingués per evitar sacrificar l'animal, però hauria trigat massa a arribar des de Barcelona i es va decidir abatre'l pel perill que suposava per la proximitat amb el barri i l'accés a la C-60. Segons la policia local, l'animal va ser mort en uns terrenys allunyats del barri i a uns 500 metres de la C-60.

Van ser els mateixos encarregats de l'escorxador els que van alertar els Mossos d'Esquadra a les deu del matí que el toro s'havia escapat. El recorregut de l'animal pel veïnat i la persecució policial es va allargar mitja hora. “Tot ha anat molt ràpid i s'ha hagut d'actuar pel risc dels vianants i per evitar un accident”, comentaven des de l'Oficina del Portaveu dels Mossos d'Esquadra.

La policia local va rebre algunes trucades de veïns que explicaven el que no s'acabaven de creure que havien vist, però sense que es generés cap alarma ni una allau de trucades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia