Successos

successos

Mor el conductor que va caure en una séquia a Bellcaire

El cotxe va sortir de la via, va xocar contra l'arqueta de formigó i va anar a parar dins de la séquia

El conductor que dimarts a la tarda es va accidentar i va caure en un séquia a Bellcaire va morir poc després d'ingressar a l'hospital Josep Trueta, on va ser traslladat amb un helicòpter del SEM.

L'accident va passar poc després de tres quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 4,9 de la carretera GI-632, dins del terme municipal de Bellcaire. El conductor, un veí de Bellcaire de 62 anys, Josep Maria Alsina Rosa, circulava amb un Seat Marbella que va sortir de la via, va xocar contra l'arqueta de formigó i va acabar caient dins del canal. Els serveis d'emergència van anar a auxiliar la víctima, que va ser pujada a l'helicòpter i traslladada al Trueta, on va morir.

Tres persones han mort d'accident de trànsit a les comarques gironines la darrera setmana. Dissabte un noi de 22 anys de Cassà va morir en sortir de la via el cotxe que conduïa a l'N-II, a Maçanet de la Selva, i xocar contra un pi. Dijous, un veí d'Hostalric de 77 anys va morir quan el vehicle tot terreny que conduïa va xocar amb una furgoneta a la carretera GI-553, a Sant Feliu de Buixalleu. Almenys 44 persones han mort aquest any.

Bolcat al mig de la C-31

Espectacular accident sense conseqüències greus ahir al matí a Santa Cristina d'Aro. Un cotxe va quedar totalment bolcat a la C-31 i la seva conductora va resultar ferida lleu. Els bombers la van haver d'ajudar a sortir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia