Successos

Un conductor enlluernat pel sol atropella una dona

L'accident va tenir lloc a Roses

La vianant va resultar greument ferida i va ser traslladada al Trueta

El conductor va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia

Una vianant va resultar ahir greument ferida a Roses en ser atropellada accidentalment pel conductor d'un cotxe que no la va veure perquè va quedar enlluernat pel sol. Els serveis d'emergència van rebre l'avís de l'incident quan passaven uns deu minuts de les nou del matí. El succés va tenir lloc a la Gran Via Pau Casals, a l'altura del número 95. La dona, de 67 anys, travessava el carrer a prop d'un pas de vianants, quan un vehicle la va envestir i, a causa de l'impacte, va anar a parar a terra. Fins allà s'hi van desplaçar ràpidament la policia local de Roses, una dotació dels Bombers, un metge del CAP, una ambulància i un helicòpter del SEM. La policia local, que s'encarrega de la investigació de com es va produir l'accident, va fer la prova d'alcoholèmia al conductor, en la qual va donar negatiu (0,0). Els municipals, per tant, van descartar que el conductor circulés begut, i tot indica que va quedar encegat pel sol. Per la seva banda, un cop els sanitaris van haver estabilitzat la dona, va ser traslladada en helicòpter a l'hospital Trueta.

LA XIFRA

67
anys
té la dona que va ser atropellada mentre travessava la Gran Via Pau Casals de Roses.

Mou-te en Bici exerceix l'acusació

La plataforma Mou-te en Bici exercirà l'acusació popular en el procés judicial contra el conductor drogat que va matar un ciclista belga a Roses el 9 d'octubre. És la primera vegada que una entitat d'usuaris de la bicicleta planteja aquesta iniciativa. El fatídic succés es va produir a la carretera de Canyelles Petites. La víctima, de 61 anys, circulava en bicicleta quan va ser envestida per un tot terreny Porsche Cayenne. El ciclista va morir gairebé a l'acte, mentre que el conductor del cotxe va resultar il·lès. Els agents li van fer la prova de detecció de consum d'alcohol o estupefaents i va donar positiu en cocaïna. A banda, Mou-te en Bici també està treballant per promoure canvis legislatius en aspectes que a hores d'ara perjudiquen tant vianants com ciclistes en cas d'accidents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia