Successos

Detingut un veí de Figueres per coaccions i proxenetisme

Els Mossos van detenir el dia 1 de desembre un francès veí de Figueres de 51 anys, Jean Marie Pascal, sospitós d'obligar a prostituir-se, i de viure a costa d'ella, la seva companya sentimental, una jove romanesa de 26 anys que va conèixer en un bordell i que inicialment havia tret de la prostitució.

Segons els Mossos, a finals de novembre, una noia romanesa de 26 anys es va presentar a la comissaria de Figueres per exposar que era víctima d'inducció a la prostitució. Amb les dades de la suposada víctima van constatar que es tractava d'una jove que havia fet de prostituta entre el 2009 i el 2010 en un club, fins que va iniciar una relació sentimental amb Pascal. Segons la policia, el 2011 el seu company la va coaccionar perquè tornés a fer de prostituta per aportar diners a la parella, mentre que ell no feia res i vivia dels diners que aconseguia la jove. La denunciant va exposar que l'home la pressionava, la intimidava i li controlava els diners que guanyava. Aquesta situació va durar fins que van tenir una forta discussió i ella va marxar de casa i va posar els fets en coneixement dels Mossos, que van detenir Pascal com a sospitós d'inducció a la prostitució i coaccions.

El detingut va passar el dia 3 a disposició del jutjat de Figueres, que el va deixar en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia