Successos

Dos ferits, un greu, en una explosió en una empresa de reciclatge a Sabadell

Dos homes han resultat ferits aquest migdia en una explosió que s'ha produït a l'interior d'una empresa de reciclatge de Sabadell situada al número 42 del carrer Amèrica. L'incident ha passat a la companyia Recuperaciones Yussif, que es dedica a la recollida i el reciclatge de productes de ferro, paper i plàstic. Fins al lloc s'hi han desplaçat 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat. Segons els primers indicis, l'explosió hauria estat provocada per una ampolla mig plena d'un gas encara per determinar. A causa d'aquest incident, han resultat ferits dos homes de 39 anys. Un d'ells està greu i l'han evacuat a la unitat de cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona; l'altre ha quedat ferit de poca gravetat i ha estat traslladat al Parc Taulí de Sabadell amb cremades en un braç i amb un turmell torçat. La deflagració ha provocat un incendi que els Bombers han donat per controlat cap a tres quarts de quatre de la tarda.

Les flames han cremat gran part de la nau industrial, que té uns 100 metres quadrats, i l'explosió ha fet caure part d'una paret de formigó de l'empresa. A més, les naus adjacents han estat afectades pel fum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia