Successos

Successos

Un foc de bon matí crema nou cotxes aparcats al carrer a Palafrugell

Els Mossos estan investigant les causes de l'incendi, que va començar en un vehicle i, pel regantell de combustible, es va estendre als altres

Nou cotxes totalment cremats és el resultat d'un foc que es va declarar ahir al matí a Palafrugell. Els Mossos estan investigant l'origen del foc al primer cotxe i recollint les denúncies per danys dels amos dels cotxes afectats.

El foc va començar a quarts de set del matí en un dels vehicles aparcats al carrer Fleming. De resultes de les flames, el dipòsit d'aquest primer vehicle va començar a vessar combustible, que va anar regantellant pel carrer, que fa baixada. D'aquesta manera, les flames es van anar escampant i van anar cremant els vehicles que estaven aparcats en filera darrere del primer afectat. A part dels cotxes, el foc també va cremar el baixant d'aigua d'un edifici i va fer caure bona part de la pintura de la façana. El foc, però, no va causar cap ferit ni es va haver de fer cap desallotjament.

Els bombers van mobilitzar cinc dotacions i van donar el foc per extingit i l'incident resolt a quarts de deu del matí.

Els Mossos es van fer càrrec de la investigació de les causes del foc, i les primeres hipòtesis apunten que les flames al primer vehicle van començar de manera fortuïta i la mala fortuna va fer que, pel combustible vessat, arribessin als altres vehicles que estaven aparcats. Ara s'hauran de fer les valoracions dels danys als diferents vehicles.

Palafrugell ja va ser, al mes de març, l'escenari d'un incendi de vehicles fortuït que va tenir pitjors conseqüències, ja que van morir dos gossos que eren dins d'un dels cotxes que es van cremar. L'incident va passar al carrer Codina, a Calella de Palafrugell, i el foc es va iniciar en uns contenidors i després es va estendre als dos vehicles.

LA XIFRA

9
cotxes
aparcats al carrer Fleming de Palafrugell van quedar cremats

LA DATA

08.12.16
a quarts de set
es va encendre un cotxe i les flames es van estendre a vuit més


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia