Successos

alerta per temporal

Onades i camí de ronda tallat

Les onades d'ahir a la Costa Brava van superar els dos metres d'altura i, davant la previsió que el temporal augmenti, alguns municipis, com el de Lloret, van adoptar mesures de seguretat preventives per evitar accidents. De manera que la policia local ahir ja va tancar el camí de ronda i també els accessos a la platja Gran. Es tracta d'evitar casos com el de la tardor de l'any passat, quan dues turistes britàniques van perdre la vida en ser arrossegades pel mar en un dia que estava molt mogut.

Protecció Civil de la Generalitat va activar ahir l'alerta del pla de protecció civil de Catalunya (Procicat) per la previsió d'incidències derivades de l'episodi de fort vent a la costa de les comarques gironines i barcelonines. La situació de risc encara es pot agreujar amb l'arribada de pluges. Els consells per a qui tingui intenció de contemplar les onades és ficar-se en una atalaia segura i elevada per no ser engolit per les onades. A la foto, un cotxe de la policia local de Lloret davant d'unes grans onades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia