Successos

Presó per als lladres que es feien passar per discapacitats

El jutjat penal número 2 de Girona ha condemnat a dos anys i quatre mesos de presó els tres lladres que van assaltar una joieria de Lloret de Mar fent-se passar per discapacitats. El tribunal condemna Sergey Kubyshef, Kirill Balagura i Alksander Valter per un delicte de temptativa de robatori amb violència i un delicte lleu de lesions. A més, cada un d'ells haurà de pagar una multa de 180 euros i una indemnització de 300 euros per l'agressió que va patir el vigilant de l'establiment. En canvi, el jutge no veu provat que els lladres s'enduguessin set rellotges valorats en 52.000 euros que reclama l'amo de la joieria. Els advocats dels acusats, Joan Pere Zapata i Joan Compañó, tenen previst recórrer la sentència.

Els fets pels quals van ser jutjats el 9 de gener van tenir lloc el 13 d'octubre a la joieria Grau del carrer Sant Romà. Primer van entrar en escena dos dels investigats. Un d'ells anava amb cadira de rodes i un altre l'empenyia. Un tercer i el quart van entrar tot darrere. L'un amb un pal de cec i l'altre fent tasques de vigilància. Però un cop a dins es van treure les caretes d'actor i van començar a destrossar les vitrines amb martells. Durant els fets es va produir una batussa entre els delinqüents, el vigilant de seguretat i un testimoni, d'origen francès. Una de les empleades va arribar a buidar un extintor per reduir la visibilitat dels assaltants. El guarda de seguretat va poder bloquejar la porta, però no va poder evitar que un dels lladres fugís. El fets van passar en tan sols 43 segons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia