Successos

Funeral pel mosso trobat mort al Vallespir

Dos mesos i mig després que es trobessin les restes mortals del mosso desaparegut l'abril del 2013 als Banys d'Arles, se celebraran els funerals per David Piella, veí de la Canya destinat a la comissaria d'Olot. La cerimònia fúnebre està prevista per demà a les onze del matí a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya. Tot i que era molt segur que el cos que va trobar un caçador el 16 de novembre a la zona del castell d'Arles era Piella, perquè es va trobar un carnet del sindicat dels Mossos al seu nom, es va haver de certificar la mort de forma científica, tasca que va correspondre als gendarmes, que el mes passat ja van comunicar que la identitat estava confirmada. El que no s'ha pogut determinar amb l'autòpsia ha estat la causa de la mort, ja que les restes estaven molt deteriorades pel temps transcorregut.

Piella va anar-se'n de casa el 26 d'abril del 2013 i no es va saber res d'ell fins que el 31 de maig es va trobar el seu cotxe als Banys d'Arles, el mateix municipi on després va ser trobat el cos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia