Successos

successos

Atropella a posta un vigilant d'un restaurant de Vidreres

Detenen un veí de Lloret per un delicte d'intent d'homicidi

L'home havia protagonitzat abans una baralla

Una discussió en un restaurant de Vidreres quasi acaba en un crim, després que un client atropellés intencionadament el vigilant de l'establiment. Els fets van ocórrer diumenge, pels volts de les dues de la matinada al Mas Cabanyes, que està situat a la urbanització Aiguaviva Park.

Per raons que estan investigant els Mossos d'Esquadra, es va produir una baralla dins del restaurant. Per evitar que la discussió anés a més, el vigilant va fer fora un dels implicats. Al cap d'una estona, aquest treballador, juntament amb un altre home, va sortir del restaurant a fumar. Va ser llavors quan l'home que havien fet fora els va envestir amb un vehicle i va atropellar un d'ells. El conductor no en va tenir prou i va intentar tornar a atropellar la víctima, que era a terra, però l'altre home es va posar al mig per evitar-ho.

Fins al lloc dels fets es van traslladar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El ferit, de 51 anys i veí de Lloret de Mar, va ser atès al mateix lloc i posteriorment va ser traslladat en estat greu a l'hospital Josep Trueta de Girona. Segons l'informe mèdic, tenia diverses costelles trencades, amputació d'una orella, contusions facials, fractura de l'estèrnum, pneumotòrax pulmonar i cremades abrasives, entre d'altres.

Mentrestant, el conductor, que era al lloc dels fets, va ser detingut pels mossos com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi amb resultat de lesions.

L'arrestat, Michel López Navarro, de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lloret de Mar, va passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. L'home té antecedents per conducció temerària, maltractament en l'àmbit de la llar i atemptat a l'autoritat.

LA DATA

05.02.17
és el dia
que van tenir lloc els fets al restaurant situat a l'entrada de la urbanització Aiguaviva Park.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia