Successos

Trenca a pedrades els vidres de quatre botigues d'Olot

Es tracta d'un home de 43 anys que ho va fer sense motius aparents

Se li imputen quatre delictes de danys

Un home de 43 anys, David Font Vila, va esmicolar els vidres de quatre comerços d'Olot a cops de pedra sense que, aparentment, res ho motivés. Els fets van passar al carrer de Sant Rafel de la capital garrotxina, a l'entorn de les dues del migdia, moment en què les botigues són tancades. Dos joves que passaven per la zona li van cridar l'atenció i, a més, hi havia a prop agents de la policia municipal, que van poder arribar de seguida al lloc dels fets.

A la policia no li consta que hagués tingut cap problema amb el personal de les botigues afectades, ni alguna cosa dels establiments que l'hagués pogut molestar, extrem en el qual coincideixen els empleats.

Segons sembla, l'home, que és un rodamon que ha arribat amb la seva bicicleta a la ciutat ara fa dues setmanes, hauria tingut un atac d'ira, però no se'n sap el motiu. Feia un parell de dies que se l'havia vist dormint al ras a la veïna plaça Clarà.

L'home, que va ser detingut per agents de la policia municipal, es va ferir, ja que va utilitzar la mateixa pedra en tots els casos, i va haver de ser traslladat a l'hospital d'Olot perquè li fessin les cures pertinents. Posteriorment, el van lliurar als Mossos d'Esquadra. Se li imputa un delicte de danys als quatre comerços.

Els comerços afectats estan situats a l'extrem del carrer de Sant Rafel, el més comercial de la ciutat, amb la plaça Clarà. Es tracta d'una òptica, una botiga de material esportiu, una de moda infantil i una de disseny de joies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia