Successos

tribunals

judici per assassinat

Comença el judici per l'assassinat de Sara Lozano de Montblanc

El ministeri fiscal sol·licita una pena de 20 anys de presó per a l'acusat, que està en llibertat provisional

La secció segona de l'Audiència Provincial de Tarragona obre avui el judici per l'assassinat de la veïna de Montblanc Sara Lozano. La vista s'obrirà amb la presentació dels escrits i els informes de les parts, i demà es començaran a escoltar els testimonis.

Jaume S.T., en llibertat provisional sota fiança de 30.000 euros, s'asseu a la banqueta com a acusat per la mort de la dona de 37 anys que va aparèixer calcinada en un camp d'ametllers. Els fets van succeir la matinada del 25 d'octubre del 2014 quan, segons la fiscalia, el processat va asfixiar i cremar el cos de la jove després d'haver sortit plegats per diversos locals nocturns. El ministeri fiscal sol·licita una pena de 20 anys de presó a l'acusat.

La fiscalia considera que l'acusat va ser l'última persona amb qui es va veure la víctima en vida i, des d'un bon principi, es va convertir en el principal i únic sospitós. A més, el cos de la noia va aparèixer en un terreny que va ser propietat de la família d'ell, cosa que va cridar l'atenció de la investigació. L'acusat va reconèixer haver sortit amb la noia però sempre va negar ser l'autor del crim.

Jaume S.T. va ser detingut el 5 de novembre i al cap de dos dies va ingressar a la presó acusat d'homicidi i d'agressió sexual. Aquest delicte, però, va ser retirat posteriorment ja que no se li van trobar mostres d'ADN al lloc dels fets ni tampoc en el cos de la víctima amb qui, segons fonts de la investigació, va intentar mantenir relacions, sense èxit.

LA XIFRA

30.000
euros és el preu de la fiança fixada per a l'únic acusat dels fets, que està en situació de llibertat provisional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia