Successos

successos

L'apedregador de botigues d'Olot torna a estar lliure

Ha estat detingut dos cops en quatre dies per la destrossa de sis aparadors als carrers Mulleras i Sant Rafel

El jutge ha tornat a deixar en llibertat el responsable de dos episodis de destrossa d'aparadors a Olot. David Font Vila, de 43 anys, fa dies que ronda per la Garrotxa i el 16 de febrer passat va ser detingut després d'esmicolar els vidres de quatre comerços d'Olot a cops de pedra sense que, aparentment, res ho motivés. Els fets van passar al carrer de Sant Rafel de la capital garrotxina, a l'entorn de les dues del migdia, i els comerços afectats van ser una òptica, una botiga de material esportiu, una de moda infantil i una de disseny de joies. L'home va haver de ser atès pels sanitaris de l'hospital d'Olot després de fer-se talls amb els vidres que va trencar.

Font, que no dona explicacions de les seves reaccions violentes, ja va passar a disposició judicial i va quedar lliure l'endemà de ser detingut, moment en què va tornar a rondar per la zona amb la bicicleta i la motxilla. Poc temps li va faltar per tornar-hi. Diumenge a la tarda va trencar els aparadors d'una entitat financera i d'una agència de treball temporal del carrer Mulleras, a prop del lloc on havia actuat dijous. L'home va ser enxampat in fraganti per la policia, que el va tornar a detenir. Després de passar novament per l'hospital d'Olot perquè li curessin les ferides que es va fer amb els vidres dels aparadors, l'home va passar la nit als calabossos.

Ahir David Font va tornar a passar a disposició del jutjat d'Olot, d'on va tornar a sortir en llibertat amb càrrecs pels delictes de danys. L'home és un rodamon que va arribar amb bicicleta a la ciutat ara fa dues setmanes i se l'ha vist dormint al ras.

LA XIFRA

4
aparadors
va destrossar el dia 16 a la matinada i dos més el diumenge 19 de febrer, aparentment sense motiu


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia