Successos

festes i tradicions

carnaval

S'esgoten les entrades per a la Disfressa d'Or

Per primera vegada des del canvi de lloc a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona, les prop de tres mil entrades disponibles per a la Disfressa d'Or que es durà a terme aquest dijous estan esgotades. “Dos dies abans de l'esdeveniment, totes les localitats disponibles ja estan ocupades, la qual cosa certifica la bona acollida del canvi d'ocupació”, destaca la responsable municipal de Festes de l'Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria (PSC), que assenyala que es podria haver concentrat més públic a l'espai, però que no s'ha fet perquè “es vol evitar la mala visibilitat”.

Les bones xifres de previsió auguren unes bones festes de carnaval, que han començat oficialment amb la presentació dels Ninots i de la Bóta, que durant aquests dies de disbauxa acompanyaran els tarragonins. “Enguany la Bóta de Carnaval se centra en els desitjos de ciutat que tant costen de complir”, comenta l'encarregat de construir els Ninots i la Bóta, Pere Estadella. Ell, juntament amb Jordina Rosa, va presentar uns ninots que aquest 2017 es vesteixen d'inspiració galàctica per denunciar la corrupció, en uns dies plens de festes que, en total, es preveu que moguin fins a 250 efectius, que vetllaran pel bon funcionament d'aquestes jornades festives.

Fins dimarts vinent a la nit, la festa i la diversió estan assegurades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia