Successos

Successos

Troben un empleat mort dins d'Inoxpa de Banyoles

Un treballador de 55 anys de l'empresa Inoxpa de Banyoles va ser trobat mort dins de les instal·lacions ahir de bon matí. Va ser un dels vigilants de l'empresa, situada al carrer Telers, qui abans de les set del matí va alertar els Mossos dient que hi havia un treballador mort. Els Mossos van comprovar que hi havia un home mort penjant d'una corda agafada a una màquina elevadora. La inspecció ocular va descartar la intervenció de terceres persones i també la mort accidental, ja que es va trobar una nota escrita atribuïda a l'empleat mort. Es va activar el protocol judicial i es va fer l'aixecament del cadàver, que va ser traslladat a l'Institut de Medecina Legal per fer-li l'autòpsia. Mentre es feien les diligències judicials es va acordonar i tancar la zona del moll de càrrega de l'empresa.

Inoxpa és una important empresa del sector de l'acer inoxidable que fabrica bombes, vàlvules... que s'acaba d'incorporar a Interpump Group, un grup italià registrat a la borsa de Milà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia