Successos

Successos

Donat d'alta el veí d'Olot que va ser malferit pel seu cunyat

Rachid Elhard, el veí d'Olot de 40 anys que va acabar a l'UCI molt greu, de resultes de la punyalada que li va clavar el seu cunyat Younse Jabban, ja ha rebut l'alta hospitalària i ha pogut tornar a casa. La víctima de l'apunyalament ha estat visitada pel metge forense per calibrar l'abast de l'agressió i el jutjat l'ha citat per prendre-li declaració, ja que encara no ha pogut obtenir el seu testimoni. Jabban continua empresonat.

Els fets van passar la matinada del 7 de gener quan l'agressor, que tenia ordre d'allunyament de la seva exdona, es va presentar a casa d'ella armat amb un ganivet de grans dimensions. Elhard va esbotzar la porta de l'habitatge, al carrer Santiago Rusiñol, i va entrar a dins. Rachid Elhard, que pernoctava a la casa juntament amb la seva dona, va baixar al replà per intentar aturar el seu cunyat, que anava decidit a agredir la dona. En un moment de la disputa, Elhard es va interposar entre Jabban i la dona i va rebre una punyada que li va tocar el pulmó. El SEM el va traslladar a l'hospital Josep Trueta en estat molt greu (en un primer moment es temia per la seva vida) i va haver de ser ingressat a l'UCI.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia