Successos

policial

denúncia

Denuncien dos joves per haver enlluernat un helicòpter policial

Els Mossos d'Esquadra han denunciat dos joves del Maresme per haver apuntat amb una llanterna de potent feix de llum l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra i haver posat en risc la seguretat de la tripulació. Les dues infraccions, tipificades com a molt greus i que poden ser sancionades amb multes d'entre 30.000 i 600.000 euros, es van produir el divendres 17 de febrer a Cabrils i el diumenge 19 de febrer a Vilassar de Dalt. En el primer cas, els fets van succeir cap a les 20.30 hores quan un dels nois va dirigir una llanterna potent cap a l'helicòpter, que estava fent tasques de seguretat ciutadana a Cabrils. La tripulació policial de la nau aèria va veure el jove i va avisar els agents que eren a prop, els quals el van seguir fins a casa seva. Va ser allà on va ser denunciat administrativament per una infracció molt greu.

El segon cas va ocórrer cap a les 19.30 hores, quan un jove, menor d'edat, va encegar amb un punter làser el pilot de l'helicòpter dels Mossos que estava realitzant tasques de seguretat ciutadana a Vilassar de Dalt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia