Successos

successos

robatoris amb violència

Assalten a punta de pistola un estanc de Riudellots

Els lladres es van emportar la caixa registradora i van disparar a terra quan la botiguera els va intentar perseguir

Dos homes van assaltar ahir a punta de pistola un estanc de Riudellots de la Selva. Els dos assaltants es van presentar a l'establiment a quarts de dues de la tarda, just quan anava a tancar, hi van entrar i es van emportar la caixa registradora. Quan la dependenta va sortir per intentar aturar els lladres, un d'ells va treure una arma de foc i va disparar a terra. Un altre home va continuar la persecució i va ser aleshores quan el segon dels assaltants va treure una navalla, un fet que va provocar que l'home desistís. Els dos lladres van aconseguir fugir amb cotxe i amb la caixa registradora. Segons fonts pròximes al cas, no hi va haver cap ferit, i els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació.

Objectiu: caixes de tabac

Feia una bona colla de temps que no es tenia coneixement d'un atracament tan violent contra un estanc a les comarques gironines. De fet, fa poc més d'un any, dos lladres van atracar a punta de ganivet dos estancs de Cassà de la Selva i Sant Julià de Ramis. El primer dels fets va tenir lloc a l'estanc del carrer Mossèn Cinto Verdaguer, de Cassà de la Selva. Dos homes encaputxats van entrar al local, van amenaçar amb un ganivet la propietària i li van demanar caixes de tabac. El fet que l'estanc estigués connectat amb l'habitatge dels propietaris va fer possible que el marit de la propietària sentís el crit que va fer la seva dona i sortís de l'interior del domicili. En ser sorpresos, els atracadors van fugir sense endur-se res.

Gairebé una hora més tard, a un quart de set de la tarda, els delinqüents van cometre un segon robatori, a l'estanc de Sant Julià de Ramis situat arran de la carretera N-IIa. Segons va explicar el propietari, de cop hi van entrar dos encaputxats cridant i amenaçant amb un ganivet. Aquí es van endur 100 paquets de tabac de Marlboro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia