Successos

Tres ferits en dos incendis en domicilis, a Santa Coloma i a Olot

Els bombers van treballar diumenge en les tasques d'extinció d'un foc en un domicili del carrer Ponent de Santa Coloma de Farners. Els efectius van rebre l'avís quan faltaven pocs minuts per a les vuit de la tarda. L'incident es va produir en un pis de la segona planta de l'edifici. Les flames van destruir dues habitacions i el fum va afectar tot l'immoble, així com els habitatges del mateix replà i un dels pisos superiors. En el domicili cremat hi havia una dona de 53 anys que va resultar ferida de caràcter greu per intoxicació de fum i els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) la van evacuar a l'hospital de Palamós. Un home de 55 anys, a més, va patir cremades superficials i va ser traslladat a l'hospital Santa Caterina de Salt.

Van ser desallotjats preventivament els veïns del bloc, que té tres plantes. Els únics inquilins que no van ser evacuats de manera temporal van ser els de dos pisos, que van ser confinats a casa mentre va durar la intervenció dels cossos d'emergències. Una vegada apagat el foc, tothom va poder tornar al seu immoble, excepte els veïns dels cinc pisos afectats pel fum, que es van quedar en cases de familiars o bé van ser allotjats per l'Ajuntament.

Els bombers van donar per controlat l'incendi poc després d'un quart de nou del vespre, moment en què van començar a inspeccionar i ventilar l'edifici. Per aquest servei també es van activar dues ambulàncies del SEM, agents de la policia local, així com un total de tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Foc en un replà

Amb unes onze hores de diferència va tenir lloc un altre incendi en un habitatge a les comarques gironines. Quatre vehicles dels bombers es van desplaçar ahir a un quart de vuit del matí fins al carrer de la Creu Roja d'Olot, on es va registrar un foc que va danyar un prestatge de roba que estava situat al replà de l'escala, i les flames també van ocasionar desperfectes a la porta d'accés i al conjunt del replà. El fum es va escampar per l'immoble i, com a conseqüència, una dona de 64 anys va requerir assistència mèdica. Va resultar intoxicada i va ser conduïda a l'hospital d'Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia