Successos

Un nen dona 10.000 euros de la seva àvia a companys d'escola

Va repartir un feix de bitllets de 100 que eren per comprar un dispositiu sanitari

Un alumne de cinquè de primària de l'escola Montbui de Caldes de Montbui va repartir entre els seus companys de col·legi més de 10.000 euros en bitllets de 100 que va agafar de casa seva i que estava estalviant la seva àvia per comprar un dispositiu sanitari. Quan els pares es van adonar dels fets, es van posar en contacte amb el centre per alertar de la situació i van trucar a les famílies de la resta d'alumnes per –juntament amb l'escola– recuperar els diners perduts, fet que van poder aconseguir, segons van explicar des del centre educatiu.

Ni els Mossos d'Esquadra ni la policia local van haver d'intervenir-hi perquè la família no va presentar cap denúncia i, segons va explicar l'Ajuntament, la policia va tenir constància del cas perquè el propietari d'una botiga va assegurar que havia venut uns cromos a un alumne que el va pagar amb un bitllet de 100.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia