Successos

judicial

cas de l'apunyalador

Queden en llibertat els agressors de l'apunyalador

El jutjat de Girona va deixar en llibertat ahir els tres joves (Hamza Assou, de 18 anys; Mohamed Zerouali, de 24 anys, i Mostafa Naji el Bajaoui, de 20 anys) que van ser arrestats dimarts després que deixessin malferit a cops un noi, que acabava d'apunyalar un amic d'ells a la confluència entre els carrers Bisbe Sivilla i Ibèria de la ciutat. Els nois continuen investigats per un delicte de lesions, mentre que la seva víctima, i el noi que ell va apunyalar continuen recuperant-se de les greus ferides que van patir a l'hospital Josep Trueta. Canales i l'altre jove, un menor de 17 anys que s'havia escapat del centre Mas Garriga de Juià, també hauran de respondre davant la policia i el jutjat, un cop la seva recuperació física els permeti ser sotmesos a un interrogatori. Tot fa pensar que el mòbil de l'apunyalament va ser la revenja per un robatori amb violència d'un mòbil del qual Canales culpava el noi menor. En reconèixer-lo al carrer, el noi va agafar un ganivet de cuina que duia a la motxilla i el va anar a clavar a la víctima, que estava amb els tres amics que van reaccionar atacant al noi.

Els Mossos continuen la investigació per aclarir el rerefons del cas i veure si realment el jove escapat es autor del robatori del telèfon o d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia