Successos

Tres arrestats per haver intentat robar en un domicili de Girona

La Policia Municipal de Girona va detenir dijous passat dues dones i un home que van intentar robar en un pis del barri de l'Eixample. Agents de paisà van detectar els sospitosos quan sortien d'una botiga i van veure com, amb actitud amatent, anaven mirant per diferents portals fins que van entrar en un. Poc després en van sortir i es van dirigir a un carrer proper, on tenien aparcat un cotxe. Els efectius van comprovar que no eren veïns del bloc, els van seguir i els van aturar per demanar-los què feien a l'escala. Es van posar nerviosos i no van saber donar cap explicació coherent. A més, els agents van descobrir que portaven eines que s'utilitzen habitualment per esbotzar portes, i també guants i mitjons per no deixar empremtes.

Els municipals es van adreçar a continuació a l'edifici d'on els havien vist sortir i van observar que hi havia un pany forçat. Per aquests fets van ser detinguts per un delicte de robatori a l'interior de domicili en grau de temptativa. Les arrestades tenen 31 i 36 anys, i el seu suposat còmplice, 18. Tots tres són de nacionalitat croata, no els consta cap domicili conegut i cap d'ells presenta antecedents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia