Successos

Successos

L'autòpsia confirma que el parricidi va ser per asfíxia

El pare, que continua detingut a Mataró, es preveu que passi a disposició del jutge avui

Els veïns diuen que la família feia poc que residia a l'edifici

L'autòpsia ha revelat que la mort del jove de 24 anys a mans del seu pare a Mataró va ser per asfíxia. El resultat confirma la principal hipòtesi amb la qual treballaven els Mossos d'Esquadra, que mantenen que es tractaria d'un presumpte homicidi imprudent per part del progenitor. Tot apunta que l'home, de nacionalitat anglesa, que ahir continuava detingut a la comissaria dels Mossos i que avui està previst que passi a disposició del jutge, pugui quedar en llibertat amb càrrecs.

Els residents del bloc de pisos del carrer Capellanets, al barri de Cerdanyola, on va tenir lloc el parricidi, asseguraven que no hi havia cap relació entre la família i la resta del veïnat, ja que es tracta de l'únic immoble, dels deu que hi ha a la finca, que és de lloguer i els inquilins canvien amb molta freqüència. “No els coneixíem perquè també feia poc que hi vivien”, apuntava un d'ells, que va explicar que el vincle es limitava a salutacions per l'escala. A més, no van tenir coneixement del que havia passat fins l'endemà. “L'únic que vam sentir van ser uns cops cap a dos quarts de dotze de la nit, però res més”, hi afegia una altra veïna de l'edifici.

Els tràgics fets van passar diumenge a la nit, després que el noi, consumidor habitual de drogues i amb un trastorn psicòtic, va arribar a casa amb un brot molt violent. Després que la mare alertés la policia que el seu fill estava destrossant el pis i agredint el seu marit, el pare va intentar reduir-lo i, en un moment de l'enfrontament, va agafar-lo del coll per immobilitzar-lo. Sense mesurar prou les forces, el va acabar escanyant fins que el jove va perdre la vida. De res van servir els intents de reanimar-lo dels equips mèdics que es van desplaçar fins al lloc del fets i que van acabar de certificar la mort del noi.

La baralla va ser presenciada per la mare de la víctima però també per una noia, estudiant d'Erasmus i d'origen hongarès, a la qual rellogaven una de les habitacions de l'habitatge; dues testimonis de l'homicidi que hauran de declarar també davant del jutge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia