Successos

vandalisme

Trenquen els retrovisors de 37 cotxes a Girona

Els Mossos van detenir dos nois que van ser els autors materials dels danys i busquen dos joves més que els acompanyaven, que ja estan identificats

Trenta-set cotxes amb els miralls retrovisors trencats, una moto per terra i un contenidor bolcat és el rastre que van deixar dissabte a la matinada un grup de quatre menors esvalotats al carrer Pedret, la Ronda de Pedret i el carrer Palamós, a Girona. A través dels testimonis, els mossos van aconseguir identificar dos dels vàndals, que tot fa pensar que actuaven sota els efectes de l'alcohol, ja que, un cop detinguts, ells mateixos van explicar que havien sortit de la discoteca Salero. Els dos detinguts, menors d'edat i veïns de Girona i Bescanó, es consideren els autors materials de la gran majoria dels danys als vehicles, però ells mateixos van explicar que no ho havien fet sols, sinó que els acompanyaven dos nois més, que els Mossos estan treballant per localitzar i detenir. Els mossos estan recollint les denúncies amb les valoracions dels danys presentades pels propietaris dels cotxes afectats. El que va passar dissabte a la matinada a Girona es va repetir també dissabte a la nit a Olot, a escala més petita. Diumenge al matí van aparèixer diversos cotxes amb els miralls trencats al carrer Alforja, al barri del Pla de Dalt. Els Mossos havien comptabilitzat fins ahir cinc casos denunciats. Tot fa pensar que es tracta d'un acte vandàlic.

L'estiu del 2015 es va produir a Olot una onada de robatoris de miralls de cotxes aparcats. Llavors els lladres solien triar cotxes aparcats a la ronda Fluvià, un espai un xic apartat i poc transitat on podien actuar amb impunitat.

LA DATA

25.03.17
Uns vàndals
van trencar els miralls de 37 cotxes a la zona de Pedret de Girona.

LA XIFRA

5
cotxes
van ser objecte de l'arrancada del miralls a Olot diumenge a la matinada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia