Successos

Una discoteca de Platja d'Aro, denunciada per excés de públic

Una discoteca situada al complex Centre d'Oci Park de Platja d'Aro ha estat denunciada pels Mossos d'Esquadra perquè triplicava el nombre de públic permès. Segons consta en la denúncia, es van comptabilitzar, segons informa l'Agència Catalana de Notícies (ACN), unes 1.156 persones en aquell moment a dins.

La denúncia dels Mossos

La denúncia, però, agafa més fronts, perquè també s'amplia amb dues infraccions més. Segons els agents dels mossos, una de les sortides d'emergència no era operativa, com tampoc la sortida de l'ascensor.

Segons la denúncia, els Mossos d'Esquadra van dur a terme la inspecció el dia 24 de març a les tres de la matinada. Segons la denúncia a la qual ha tint accés l'ACN, en el moment de la inspecció es van comptabilitzar 1.156 persones, nombre que excedeix de molt la capacitat màxima permesa.

A més, també es van detectar dues infraccions a les instal·lacions. Concretament, una de les sortides d'emergència estava inhabilitada perquè els seus responsables hi havien instal·lat un mostrador al davant, i la sortida de l'ascensor, per a persones discapacitades, també estava inutilitzada. Per aquest motiu els agents van denunciar l'establiment per incompliment de la normativa i l'excés de públic i van trametre l'acta al departament de Jocs i Espectacles de Girona. En la inspecció, també hi va participar la Policia Local de Platja d'Aro.

Gran complex comercial

El centre comercial Parc d'Aro, situat al carrer de Santiago Rusiñol, és un complex que té cinc restaurants, quinze comerços, un multicinema, un bowling i un hotel, entre altres establiments

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha dut a terme des de fa anys una contundent política de posar bastons a la rodes a les discoteques que, tradicionalment, hi havia hagut al nucli; de fet, al carrer principal, i que havien estat durant dècades un referent del municipi. Després, des dels diversos governs municipals, es va anar controlant, quant a sonoritat, l'activitat dels bars musicals, sobretot del carrer Església.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia