Successos

Investiguen el cas d'un home mort d'un tret a Figueres

L'àrea d'investigació criminal (AIC) dels Mossos investiga el cas d'un veí del barri gitano de Figueres, Francisco Salazar Salazar, de 42 anys, que va morir diumenge al matí a l'hospital de Figueres a conseqüència d'un tret al cap.

Francisco Salazar Salazar va arribar a l'hospital de matinada traslladat pels seus familiars, que l'haurien recollit malferit al seu domicili del carrer Doctor Fleming de la població. La trucada a emergències la va fer un veí que va alertar que l'havia trobat estès a terra i ja va comunicar que el traslladaven a l'hospital, on l'home va arribar en estat crític, i els metges a les nou del matí ja van comunicar la defunció.

Els Mossos van anar a inspeccionar l'habitatge per contextualitzar els fets i intentar aclarir les circumstàncies de la mort, però es van trobar amb poca col·laboració per part dels familiars i l'entorn de la víctima. L'autòpsia que se li va practicar ahir indica que les ferides que presentava podrien ser compatibles amb un acte d'autòlisi, un cop estudiada la trajectòria que va seguir el projectil a través dels orificis d'entrada i sortida i la curta distància a què va ser disparat el tret. També avala la tesi del suïcidi el fet que la víctima hagués rebut només un tret, amb orifici d'entrada i de sortida.

Falta l'arma

La investigació, però, topa amb una dificultat important per acabar de fer quadrar la hipòtesi: no s'ha trobat l'arma –una pistola es pressuposa– que li va causar la mort, però no es descarta que familiars o gent de l'entorn de la víctima l'hagin agafat i amagat per evitar que caigui a mans de la policia i sigui inspeccionada. Els agents del grup d'investigació dels Mossos i la policia científica continuen les investigacions per intentar trobar l'arma i el projectil, que hauria de ser a l'escenari dels fets, la casa de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia