Successos

Els Mossos salven una mare acorralada a casa pel seu fill armat i esvalotat

Els Mossos d'Esquadra van rescatar ahir a la tarda una mare que va demanar auxili des de casa seva, a Fornells de la Selva, on estava acorralada pel seu fill de 25 anys, que té el trastorn d'Asperger, que estava molt esverat i intentava atacar-la armat amb dos ganivets i un martell. El jove va acabar detingut.

La dona, davant l'actitud amenaçadora del fill, es va tancar en una habitació de l'habitatge i, un cop atrinxerada, des d'allà va enviar un missatge de WhatsApp a una amiga a qui va demanar que avisés els Mossos perquè necessitava ajuda urgent. El missatge el va enviar a dos quarts de sis de la tarda. L'amiga, entenent la gravetat de la situació, va fer una trucada al 112 i a través del telèfon d'emergències es va vehicular l'operació per anar a auxiliar la dona, en un habitatge del carrer Riu de Fornells de la Selva.

Els Mossos van enviar quatre dotacions al lloc de l'emergència i van demanar ajuda als bombers per poder esbotzar la porta de la casa, que el noi havia deixat tancada i barrada. Un cop a dins, els mossos, que anaven equipats amb escuts per protegir-se, es van trobar amb el noi, que no els ho va posar fàcil. El jove anava armat amb dos ganivets i un martell que va fer servir com a amenaça contra els agents. Va oposar força resistència i va ferir un dels agents, a qui va fer diversos talls en un braç. Finalment, els mossos van aconseguir neutralitzar el jove i posar-li les manilles. Un cop el van tenir reduït, es van encarregar d'escorcollar-lo a fons per comprovar que no amagués cap altra arma o estri perillós enmig de la roba. El jove va quedar detingut i va ser traslladat als calabossos dels Mossos de Vistalegre de Girona. Són diversos els delictes que se li poden atribuir (amenaces, lesions, atemptat a agent de l'autoritat...) però, atès que és coneguda la malaltia ja diagnosticada que pateix, és previst que sigui sotmès a avaluació psiquiàtrica i que se li faci el tractament idoni. La mare no va patir lesions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia