Successos

França

Tiroteig amb ferits en una operació antiterrorista francesa a l'lla de la Reunió

Un sospitós d'haver fet apologia del terrorisme a Internet ha resultat ferit greu i dos policies tenen ferides lleus

Un sospitós ha resultat ferit greu i dos policies francesos han quedat ferits lleus en un tiroteig registrat aquest dijous durant una operació antiterrorista desenvolupada a la localitat de Saint-Benoît, a l'illa de la Reunió, un territori d'ultramar francès, situat al Pacífic segons ha informat el diari Le Figaro.

A l'operació, diversos policies del Grup d'Intervenció de la Policia Nacional han estat rebuts amb trets de fusell per l'individu al qual anaven a detenir i han respost disparant amb les seves armes, deixant l'home ferit greu. L'individu, nascut el 1995, ha estat hospitalitzat. Els dos policies que estan ferits tenen ferides de bales un en un braç i l'altre a la mà.

L'home al qual intentaven detenir és sospitós d'haver fet apologia del terrorisme a Internet, segons una investigació de la Policia Judicial. En el seu habitatge, els policies han trobat materials amb els quals es podria fabricar un artefacte explosiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia