Successos

Busquen un estafador per lloguers ficticis a la Costa Brava

L'home va arribar a estafar dos grups de persones que pretenien passar el Cap d'Any en una casa de Begur

Els Mossos d'Esquadra busquen un home de 42 anys que ha canviat diverses vegades de domicili, encara que sempre a la demarcació de Girona, i que presumptament ha estafat almenys dotze grups de persones que van donar-li una paga i senyal per llogar una casa amb la qual en realitat no tenia cap vinculació. El seu radi d'actuació és sobretot la zona de la Costa Brava, on estafava les víctimes. La policia té també una ordre de detenció del sospitós emesa per un jutjat de Girona per un altre delicte.

El sospitós és natural de Barcelona però fa molts anys que viu a la demarcació de Girona; ha viscut en diverses localitats, principalment a Begur, des d'on va cometre la majoria d'estafes, però també a Palafrugell o a Santa Cristina d'Aro. El sistema que utilitzava per enganyar els interessats en les cases era sempre el de tenir actives diverses webs amb fotos d'habitatges capturades il·legalment d'altres pàgines d'anuncis d'immobiliàries i posar-les de lloguer per passar-hi uns dies en dates assenyalades. Als interessats els facilitava un número de compte per fer la paga i senyal i quan intentaven contactar de nou amb ell per tancar l'operació ja no rebien cap resposta.

Les dues últimes denúncies que consten són del Cap d'Any passat, en què va estafar dos grups de persones fent-los creure que llogaven una casa a Begur per passar aquests dies.

Malaltia sobtada

Quan s'acostava la data, ningú contestava al telèfon que s'havia facilitat, però una de les víctimes va aconseguir ocultar el número de mòbil des del qual trucava i contactar amb el presumpte delinqüent, que va al·legar una malaltia sobtada.

En els últims dos anys, els Mossos d'Esquadra han rebut una dotzena de denúncies pel mateix delicte contra aquest estafador, que actualment està en parador desconegut.

LA XIFRA

12
denúncies
pel mateix delictes i relacionades amb el mateix estafador han arribat als Mossos d'Esquadra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia