Successos

Policial

Denuncien “la baixa qualitat” de les botes dels Mossos d'Esquadra

La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) ha denunciat la “baixa qualitat” de l'equipament que duen els Mossos d'Esquadra. L'últim cas són unes botes que amb un any d'antiguitat ja tenen un “estat lamentable”.

Segons una nota del sindicat policial, l'any passat els van canviar les botes de canya alta per unes d'una nova marca i de mitja canya. “Les noves botes no estan a l'altura; aquesta bota és molt rígida, pesant i freda i la humitat traspassa fàcilment fins al peu, fet que causa una sensació de fred considerable i fa anar amb el peu humit”, sosté. “A més a més, ens trobem que en la nova bota, un cop utilitzada diverses setmanes, la degradació i el desgast és molt considerable”, explica el sindicat. Per tot plegat, l'USPAC demana a l'administració que en comprovi la qualitat per si cal canviar-les per una altra marca amb més qualitat i amb garanties per al món policial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia