Successos

Successos

Dos motoristes ferits en un xoc amb un cotxe a l'N-II a la Jonquera

A la carretera, hi va haver problemes circulatoris durant tres hores, i es van formar cues de més d'un quilòmetre

Dos motoristes van resultar ahir ferits de gravetat en una topada que va tenir lloc a la Jonquera. Els fets es van originar pels volts de la una del migdia, al quilòmetre 777 de l'N-II, en sentit nord. Per raons que està investigant la policia de l'àrea de Trànsit, es va produir una topada entre un turisme i una moto de gran cilindrada en què viatjaven dos ocupants. A conseqüència de la topada, els dos motoristes van acabar pel terra.

Fins al lloc dels fets, s'hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i afectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris van atendre en un primer moment el conductor de la moto, que va resultar ferit de menys gravetat, i posteriorment va ser traslladat en ambulància fins a l'hospital Josep Trueta. Pel que fa a l'acompanyant, la dona es va fer lesions de gravetat i va ser traslladada en helicòpter fins al Trueta.

Pel que fa a la via, es van registrar problemes circulatoris a la carretera fins a les quatre de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia