Successos

Troben un cadàver dins el maleter d'un cotxe cremat prop del pantà de Foix

Tots els indicis apunten a un assassinat, però els Mossos no han pogut identificar encara la víctima i el cotxe

El vehicle estava en una pista forestal

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una persona, el cadàver de la qual va ser trobat dijous a la tarda al maleter d'un cotxe cremat a prop del pantà de Foix, al terme municipal de Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès.

La policia catalana està analitzant les circumstàncies de la mort de la víctima, que segons els primers indicis hauria estat violenta, així com si la víctima va ser tancada al maleter viva o un cop ja morta, i intenta descobrir-ne la identitat, que de moment es desconeix, ja que el foc va cremar el cadàver i la matrícula del cotxe.

Segons ha informat la policia catalana, els agents van trobar cap a les sis de la tarda de dijous el cadàver, després de rebre l'avís d'un ciutadà que havia vist un cotxe cremat en una pista forestal de Castellet i la Gornal, propera al pantà de Foix, a l'Alt Penedès.

Agents de l'àrea criminal de la regió metropolitana sud han assumit la investigació de l'homicidi i durant vint-i-quatre hores van recollir proves de l'escena del crim per determinar de quina forma havia mort la víctima i si havia estat introduïda al maleter del vehicle quan ja havia estat assassinada.

El vehicle cremat no es va poder retirar fins ahir a la tarda del lloc on va ser trobat, a causa dels treballs policials. El camí, que és a tocar de la carretera BP-2115, va quedar reobert i una grua va traslladar el cotxe a un dipòsit municipal de vehicles, on romandrà sota custòdia judicial, segons va informar l'ACN.

Mentrestant, els especialistes de la policia científica analitzen les proves recollides al lloc dels fets per tal d'aclarir la propietat del vehicle. Malgrat que la matrícula estava del tot cremada i no es podrà identificar, la policia sí que ha recuperat el número d'identificació del vehicle. Al mateix temps, s'està en espera dels resultats de l'autòpsia per tal de poder identificar la víctima.

Els Mossos desvinculen aquesta mort dels sis homicidis ocorreguts l'últim any a Barcelona i la seva àrea metropolitana, i que la policia relaciona amb una guerra entre dos clans rivals del narcotràfic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia