Successos

successos

Mor un nen a Teià en caure de la teulada d'una fàbrica

El menor, veí del Masnou, sembla que va caure al buit des d'uns 10 metres d'altura

L'immoble, als afores del municipi, feia anys que estava abandonat

Un nen d'uns 13 anys va morir ahir a la tarda després de caure al buit des de la teulada d'una fàbrica abandonada a Teià. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va rebre l'avís cap a les sis de la tarda i, fins al lloc, s'hi van desplaçar un helicòpter medicalitzat i diverses ambulàncies que van intentar reanimar el menor sense èxit. Segons sembla, el nen hauria caigut al buit des d'uns 10 metres d'altura. Fins al lloc dels fets, també s'hi van desplaçar efectius de la policia local de Teià. Els Mossos d'Esquadra van obrir ahir una investigació per esclarir el tràgic succés, ja que encara se'n desconeixen els motius.

L'alcalde del municipi, Andreu Bosch (CAT-ERC), va explicar que la víctima era veïna del Masnou, on residia amb la seva família. Bosch va explicar que, a l'interior de la fàbrica, hi van accedir quatre adolescents amb la intenció de “fer-s'hi fotos”. Segons l'alcalde, la víctima hauria pujat a la teulada. Aquesta hauria cedit provocant la mort del nen a l'acte. Algunes hipòtesis apuntaven ahir que els menors podrien haver accedit a l'antiga fàbrica saltant la tanca exterior o bé trencant-ne el cadenat.

Situada a la Plana

L'alcalde de Teià va manifestar que aquest immoble feia molts anys que estava abandonat. L'antiga fàbrica en qüestió està ubicada al sector de la Plana, concretament al carrer Maria Aurèlia Capmany, un indret situat als afores del municipi i que queda entre els termes municipals del Masnou i Teià, molt a prop de l'autopista C-32. L'alcalde va explicar que els companys del menor mort van ser traslladats a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Premià de Mar.

Segons fonts properes, no va ser fins a quarts de nou del vespre que un vehicle funerari es va endur el cadàver del menor. Finalment fonts municipals van assenyalar que està previst que avui es faci una resolució d'alcaldia en què s'instarà els propietaris de l'antiga fàbrica a enderrocar-la. L'Ajuntament també emetrà avui un comunicat per transmetre el condol a la família. Aquest és el segon cas en 48 hores d'una caiguda mortal d'un menor a Catalunya, ja que divendres va morir un nen de 3 anys en precipitar-se des d'un setè pis a Badalona. Un cas que també està essent investigat per la policia catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia