Successos

Successos

Els informàtics forenses d'Egara buiden el mòbil de l'edil Diego Borrego

El regidor de Figueres és sospitós d'haver gravat amb el mòbil un usuari dels vàters de l'estació del TAV de Girona

Els Mossos han enviat el mòbil comissat a l'edil de Figueres Diego Borrego (sospitós de fer gravacions al vàter de l'estació) al seu departament d'informàtica forense de la central Egara de Sabadell, perquè els especialistes analitzin els vídeos o imatges que podrien haver estat esborrats del terminal. Els Mossos, que encara no han tramès l'atestat del cas al jutjat, van comunicar ahir als lletrats de la defensa de Borrego que l'aparell seria sotmès a un minuciós estudi als serveis centrals de la policia científica dels Mossos del complex Egara. El mòbil que s'analitza, el particular de Diego Borrego, el va entregar el mateix investigat divendres de la setmana passada (l'endemà dels fets denunciats), quan va ser citat a la comissaria dels Mossos de Girona per ser interrogat en presència d'un advocat. Borrego disposa d'un altre mòbil, el de regidor, però va entregar el que els Mossos havien registrat amb número i model dijous passat a l'estació del TAV, quan van ser requerits per un home que va denunciar que el regidor l'estava enregistrant pel forat de sota els separadors dels lavabos mentre ell era en un dels vàters fent les seves necessitats. Borrego assegura que l'usuari del vàter va malinterpretar els seus gestos i les seves intencions. El regidor manté que ell remenava el mòbil mentre era al vàter i que accidentalment l'aparell se li va esmunyir de les mans i va anar a caure a terra. I quan el va voler recuperar el veí de vàter el va veure.

De resultes de la publicació en aquest diari de la implicació de Borrego en aquest surrealista episodi, la direcció del PP de Girona va reaccionar suspenent d'afiliació l'edil i li va obrir un expedient.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia