Successos

Successos

Un noi de 21 anys, detingut a Barcelona per obtenir fotos íntimes d'una nena

La Policía Nacional ha detingut a Barcelona un jove de 21 anys acusat d'obtenir imatges íntimes d'una nena de 10 anys, després de guanyar la seva confiança a través d'una ampliació de contactes per a telèfons mòbils. Segons ha informat avui la Policía Nacional, el detingut, veí de Barcelona, va aconseguir que la menor, resident a Terrassa (Vallès Occidental), li passés fotos en les quals sortia despullada després de contactar amb ella a través d'una aplicació mòbil usada per a “xatejar i lligar” entre usuaris que es troben geogràficament pròxims.

La menor tenia instal·lat el software d'aquesta aplicació i l'utilitzava a través d'un perfil que ella mateixa havia creat. Una vegada que l'arrestat va contactar amb la nena, va mantenir diverses converses amb ella fins que va aconseguir guanyar-se la seva confiança.

En un primer moment, segons la policia, va enviar fotografies dels seus genitals a la menor, per després demanar-li que ella li fes arribar imatges en les quals estigués despullada, petició a la qual la nena va accedir.

Els agents van registrar el seu domicili i van confiscar del seu telèfon mòbil, en el qual continuava actiu el perfil des del qual s'havia comunicat amb la víctima, pel que va ser arrestat com a suposat autor d'un delicte de corrupció i prostitució de menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia