Successos

Un ferit crític en un xoc frontal a la Ràpita

La cabina del camió va anar a parar a un marge a quatre metres d’altura

Enèsim accident greu al tram ebrenc de l’N-340. Dues persones van resultar ferides de gravetat divendres a la matinada després d’un xoc frontal entre un camió i un turisme al terme de Sant Carles de la Ràpita.

El sinistre va tenir lloc poc abans de la mitjanit a l’altura del quilòmetre 1073,6, en sentit Tarragona i també s’hi va veure implicat un segon turisme. Els dos ferits, que van haver de ser excarcerats, van ser traslladats a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, un d’ells amb pronòstic crític. En el cas del camioner, els bombers van haver d’utilitzar una autoescala, ja que la cabina havia quedat a uns quatre metres d’altura, al costat d’un marge.

A conseqüència del sinistre, la via va quedar tallada en els dos sentits de circulació des del moment de l’accident fins a dos quarts de quatre, i el trànsit es va desviar per la carretera antiga.

Fins al lloc es van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Fa uns dos mesos, un altre xoc frontal va provocar un accident mortal a la via –que acumula diversos accidents en aquest primer semestre de l’any–, també de matinada, a l’altura d’Alcanar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia