Successos

Successos

Mor una dona atropellada per un cotxe, a Platja d’Aro

La víctima, de 76 anys i de nacionalitat lituana, era de vacances al municipi

El conductor va donar positiu en alcoholèmia

La policia local l’investiga per un delicte d’homicidi per imprudència

Una dona de 76 anys va morir dimecres en ser atropellada per un vehicle a l’avinguda Cavall Bernat de Platja d’Aro. La víctima, de nacionalitat lituana, era de vacances al municipi. Els efectius d’emergències van rebre l’avís de l’accident pels volts de dos quarts de vuit del vespre. Les primeres hipòtesis indiquen que els fets es van produir quan la dona estava creuant el carrer per un pas de vianants situat a tocar d’una rotonda coneguda popularment com la del Pi. Fins a la zona s’hi van dirigir ràpidament diverses patrulles de la policia local i tres ambulàncies del SEM. Tot i els esforços dels sanitaris, no es va poder fer res per salvar la vida a la turista. Els agents, per la seva banda, van practicar la prova d’alcoholèmia al conductor de l’automòbil. L’home, de 63 anys i de nacionalitat espanyola, va superar per molt poc el límit màxim permès, que en aquest cas era de 0,25 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat. La policia local es va fer càrrec de la investigació de les circumstàncies del fatídic accident i, basant-se en les indagacions efectuades, acusen el conductor d’un presumpte delicte d’homicidi per imprudència.

Quinze víctimes mortals

Des de principi d’any, quinze persones han perdut la vida en accidents de trànsit registrats a les comarques gironines. A més de l’atropellament de dimecres a Platja d’Aro, el darrer havia tingut lloc el dilluns 15 de maig, a Caldes de Malavella. Un motorista va morir en sortir de la via, al quilòmetre 3 de la GI-673. L’home va perdre el control de la moto i va acabar xocant contra la tanca protectora de la carretera (el sinistre va passar just al punt d’accés a la urbanització El Llac del Cigne). D’altra banda, amb el cas de Platja d’Aro, s’eleven a dos els vianants que han mort enguany en accidents viaris a la demarcació. El primer cas es va originar el 22 de gener, quan un automòbil va atropellar un home que travessava l’autopista AP-7, a Agullana.

LA DATA

24.05.17
Els efectius d’emergències
van rebre l’avís de l’accident de Platja d’Aro pels volts de dos quarts de vuit del vespre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia